Over ons

Correcte waardebepaling

Ons kantoor heeft reeds 40 jaar ervaring en is dagelijks betrokken bij de verkoop en verhuur van huizen en appartementen. Hierdoor kennen we de markt door en door. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor een correcte waardebepaling.

Gerichte publiciteit = vlotte verkoop

Wij adverteren op www.vyva.be en op de meest bezochte vastgoedwebsites. Dit zorgt voor een maximale zichtbaarheid van uw eigendom. Onze etalage van 20 meter op de hoek van de drukke Alfons Pieterslaan en is een pluspunt voor de zichtbaarheid van uw eigendom.

Volledig dossiersamenstelling

Alle nodige documenten voor de verkoop of verhuur van uw eigendom worden door ons opgevraagd. In samenwerking met verschillende partners zorgen wij voor uw epc-attest, bodemattest, elektriciteitskeuring, kadastrale legger,stedenbouwkundige inlichtingen, asbestattest etc.

Druk bezochte website

Onze professionele website wordt maandelijks door duizenden mensen bekeken. Elk eigendom wordt voorgesteld met grote foto’s, liggingsplan en
individuele informatie. Elke geïnteresseerde kan onmiddellijk via de website een bezoek aanvragen.

Professionele foto's

Elk eigendom  wordt weergegeven door een kwaliteitsvolle fotoreportage.  Een professionele voorstelling van uw eigendom zorgt  voor een eerste goede indruk.

Persoonlijke begeleiding

Een extra pluspunt bij Immo VYVA is één enkel aanspreekpunt voor al uw zaken.
U wordt persoonlijk begeleid vanaf het opmaken van uw dossier tot en met de
notariële akte. Duidelijke afspraken. 7/7 bereikbaar.

Geen verkoop = Geen kosten